دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-05-20

تبلیغات
کد خبر: 21086 |
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸ |
14 بازدید
0
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

حلوای ضیابر از سوی کارشناس مسئول ثبت آثارتاریخی میراث فرهنگی گیلان به ثبت ملی رسید. به گزارش پایگاه خبری رشت پرس بیش از 500 سال است که حلوای ضیابری در منطقه ضیابر پخت می شود وزنان در ایام عید نوروز با جمع شدن در خانه یکدیگر اقدام به پخت آن می کنند.  حلوای ضیابری یک […]

حلوای ضیابر از سوی کارشناس مسئول ثبت آثارتاریخی میراث فرهنگی گیلان به ثبت ملی رسید.

به گزارش پایگاه خبری رشت پرس بیش از 500 سال است که حلوای ضیابری در منطقه ضیابر پخت می شود وزنان در ایام عید نوروز با جمع شدن در خانه یکدیگر اقدام به پخت آن می کنند.

 حلوای ضیابری یک شیرینی مخصوص عید نوروز است که در ضیابر پخت می شود و هر ساله مسافران زیادی برای خرید این حلوا به منطقه ضیابر سفر می کنند.

 در این راستا مردم منطقه ضیابر به خصوص مسئول برگزاری جشنواره حلوای ضیابری با درخواست از میراث فرهنگی شهرستان صومعه‌سرا برای ثبت ملی این حلوا اقدام و امروز کارشناس ثبت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با حضور در منزل مهرداد سبحانی، دبیر جشنواره حلوای ضیابری اقدامات لازم را برای ثبت این حلوا انجام داد.واران خبر

انتهای پیام/083451

 
 
 

 
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اخبار رشت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید