دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-20

تبلیغات
کد خبر: 30580 |
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۷:۱۱ |
15 بازدید
0
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم […]

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه خبری رشت پرس هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

ظریف: نمی‌دانیم اروپا چه چیزی ارائه می‌دهد/ مذاکرات تا امروز نه سیاه بوده نه سفید

ظریف در پاسخ به این سوال که گفته شده اروپا قرار است پیشنهاد جدیدی را به ایران خارج از موضوع برجام بدهد از جمله مذاکره بر سر توان موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران،  گفت:‌ آن خبر کاملاً دروغ بود، اتحادیه اروپا آن خبر را خودش تکذیب کرد، این عملیات روانی است که رژیم صهیونیستی راه انداخته است تا این سخنان را منتشر کند، ضمن اینکه بارها گفته‌ایم ما صرفاً درباره برجام مذاکره می‌کنیم و خارج از برجام نه خواسته‌ای و نه حرفی داریم که بزنیم.

 ماجرای درگیری در کنگره اعتماد ملی

 حجت‌الاسلام رحمت‌الله بیگدلی، عضو شورای مرکزی و عضو شورای اجرایی منصوب دبیرکل حزب اعتماد ملی درباره تشنج در کنگره حزب اعتماد ملی و ادعای حمله به علی مطهری و ورود گروه فشار به کنگره حزب، اظهار داشت: هیچ حمله‌ای به علی مطهری نشده است و زمانی که تشتت ایجاد شد، شخصیت‌های سیاسی سالن را ترک کرده بودند. بعد از این‌که برخی دوستان به برخی کارهای خلاف مقررات اعتراض کردند، آقای محمد جلیلیان به من حمله کرد و این‌که گفته بشود گروه فشار حمله کرده نادرست است. البته این‌ها هم گروه فشار بودند، اما نه آن گروه فشاری که مصطلح است!

وی افزود: من در پایان افتتاحیه به آقای امینی تذکر دادم که اداره جلسه بعدی توسط ما غیرقانونی است و باید زود پایین برویم تا هیئت‌ رییسه دائم از اعضای حزب که قصد کاندیداتوری ندارند انتخاب شوند، اما متاسفانه آقای امینی گوش نداد و با من با تندی برخورد کرد تا این‌که نماینده وزارت کشور بالا آمد و حرف مرا تایید کرد. متاسفانه آقای امینی با نماینده‌ وزارت کشور هم وارد مجادله شد و نماینده وزارت کشور گفت که اگر با این روند ادامه دهید من گزارش می‌کنم و کنگره حزب شما ابطال خواهد شد‌.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی درباره حضور افرادی از احزاب دیگر از جمله حزب ندای ایرانیان در هیئت‌ رییسه دایم کنگره به تسنیم گفت: آقای کزازی عضو هیئت رییسه حزب‌ ندای ایرانیان هستند و من خودم یک اشکالی که داشتم نسبت به حیثیت و آبروی حزب و شخص خودم بود. من استاد حقوق دانشگاه هستم و نمی‌خواستم کارهایی اتفاق بیفتد که خلاف قانون احزاب و اساسنامه حزب و مقررات اعلامی وزارت کشور باشد. آقای کزازی دوست ما هستند، اما این‌که بروند بالا بنشینند در حالی که عضو حزب دیگری هستند، کاری غیرقانونی بود.

انتخاب نیز امروز نوشت: ماجرای حزب «اعتماد ملی» در رسانه ها نشان می دهد که به وضوح دعوا، دعوای ‏داخلی بوده و در این بین، امثال محمدجواد حق شناس برای رد گم کنی، آن را به گروه های فشار نسبت دادند. این حزب در سال های اخیر، به حاشیه رانده شده بود اما پس از انتخاب محمدعلی افشانی، یکی از اعضای این حزب، به عنوان شهردار تهران، موضوع برای اعضای ‏قدیمی تر حزب کمی فرق کرد.‏ از همین رو، اعضایی که تاکنون بیشترین نقش و اثرگذاری در جهت دهی به حزب را داشته اند، مانند حق شناس و ‏الیاس حضرتی، ترجیح می دادند روند رهبری و مدیریت و فضای حزب به همین شکل کنونی باقی بماند تا آنها اثرگذاری ‏پیشین خود را داشته باشند… به نظر می رسد دعوای دیروز نیز از همین موضوع سرچشمه می گیرد. یعنی بسیاری از اعضا، صرفا به فکر تقسیم غنائم ‏شهر، پس از فتح شهرداری بودند.‏.. الیاس حضرتی نیز که عمر سیاسی خود را در مجلس به دلیل عملکرد ضعیف خود و فراکسیون امید تمام شده می داند، از حالا به فکر برنامه ریزی برای به دست آوردن سهم و تاثیر بیشتر در مدیریت شهرداری تهران است.

شرق نیز نوشت: دومین کنگره اعتمادملی روز گذشته در شرایطی برگزار شد که فیلم‌های منتشرشده از آن، نشان از وقوع تشنج در جریان این کنگره داشت. برخی از اعضای حزب، درگیری پیش‌آمده را به دخالت «گروه‌های فشار» منتسب کردند؛ در‌حالی‌که رحمت‌الله بیگدلی، از اعضای حزب،  گفت این درگیری درونی بوده است.

واکنش وزارت کشور به درگیری‌ در کنگره اعتمادملی

کانال اعتمادیون وابسته به اعضای حزب اعتماد ملی چنین نوشت که “درحالی که عده‌ای به‌دلیل منافع خود به‌بهانه حفظ دبیرکلی مهدی کروبی قصد تمدید ادامه حضور خود در شورای مرکزی را داشتند شنیده‌ها حاکی از آن است که مهدی کروبی در حصر فرم کاندیداتوری شورای مرکزی را پر کرده بود اما این افراد مانع برگزاری انتخابات شورای مرکزی شدند و سعی داشتند با قیام و قعود شورای مرکزی فعلی اعتمادملی را ابقا نمایند که با مخالفت رسول منتجب‌نیا و نماینده وزارت کشور روبه‌رو شد و عملاً این کنگره ناتمام ماند”.

لوایح حاشیه‎ساز مجلس، ضامن برجام است یا ترکمانچای دوم؟

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به خبرآنلاین گفت: با سه لایحه مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو)، مبارزه با تامین مالی تروریسم و عضویت در لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) نمی‌شود احساسی برخورد کرد، بلکه باید رویکردی منطقی، قانونی، حقوقی و مستدل داشت. هفته گذشته جلسه مجلس برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون تامین مالی تروریسم (CFT) با حواشی زیادی روبرو شد. برخی نمایندگان این لایحه را به منزله ترکمانچای خوانده و خلاف شرعی دانستند.

انتقاد تند کارگزارانی ها به عارف

روزنامه سازندگی ارگان رسمی حزب کارگزاران در گزارش شماره امروز خود با انتقاد از عملکرد عارف نوشت کم‌کاری عارف به‌عنوان رئیس فراکسیون نه‌تنها آرای وی بلکه آرای دیگر اصلاح‌طلبان را تهدید می‌کند. کارگزاران در ادامه گزارش خود انتقادات تندی را نسبت به عارف مطرح می‌کند و می نویسد نه فراکسیون امید و نه عارف هیچ یک نتوانستند در حد و اندازه نام اصلاح‌طلبان ظاهر شوند، به همین دلیل است که در محافل سیاسی و برخی از مجالس عمومی سخن از تغییر برخی نمایندگان فعلی مجلس و نام‌های جدید به‌میان آمده است.

دعوت از چهر‌ه‌های شاخص اصلاح‌طلب در مراسم افطاری رهبری

اعتمادآنلاین به نقل از یک منبع آگاه نوشت: «امسال در مراسم افطاری رهبری از بسیاری از چهره‌‌های اصلاح‌طلب دعوت شده بود.»به گفته او برای این مراسم از محمد سلامتی، علی شکوری‌راد، رسول منتجب‌نیا، محمد عطریانفر، محمدعلی ابطحی، اعضای مجمع روحانیون مبارز و اکثر وزرای دولت سیدمحمد خاتمی دعوت شده بود.

دیدار مسوولان و کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری

محمدعلی ابطحی رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات پس از حضور در دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب توصیفی از این دیدار در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد. وی با بیان این که بعد از سال های طولانی من و جمع دیگری از دوستان به مراسم افطاری رهبری دعوت شدیم، نوشت: «من همیشه معتقد بوده ام اختلافات جدی جریانات سیاسی، زیر سقف نظام و رهبری باید حل وفصل شود. تقریبا نظر اکثر فعالان سیاسی اصلاح طلب غیربدلی هم همین است…».

افشای جزئیات جدید از تخلف در واردات بیش از ۱۳ هزارخودرو به کشور

ولی ملکی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمان بسته بودن ثبت سفارش 13 هزار و 500  هزار دستگاه خودرو به صورت غیرقانونی وارد کشور شده، گفت: ثبت سفارش‌ها  از سوی 2 نمایندگی مجاز و 4 نمایندگی غیر مجاز صورت گرفته است.

 اشتباه آقای روحانی کم‌توجهی به پایگاه رای خود است

مرتضی مبلغ، معاون سیاسی وزارت کشور در مصاحبه با روزنامه آرمان می گوید: بارها گفته شده که یکی از غفلت‌ها و اشتباهات کم‌توجهی به پایگاه رای دولت بوده است. هر دو انتخابات گذشته نشان داد که پایگاه گسترده و اصلی رای آقای روحانی و دولت، پایگاه و سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان است. البته این بدین معنی نیست که دیگران در این زمینه پایگاهی ندارند، اما پایگاه آنها حداقلی است و پایگاه تعیین‌کننده و حداکثری از آن جریان اصلاحات است. از این رو همان‌طور که این سرمایه در انتخابات به کار گرفته شد و به کار آمد در ادامه نیز باید به‌طور قوی، گسترده و شایسته‌ای از اصلاح‌طلبان استفاده می‌شد، اما این امر صورت نپذیرفت. اکنون افرادی در مدیریت‌ها قرار گرفتند که پس از چند سال آقای روحانی به‌صراحت اعلام می‌کند که برخی مدیران روزه سکوت گرفتند یا برخی پاشنه‌های خود را ورنکشیده‌اند.

این خطای اصلاح طلبان بود که احمدی نژاد به قدرت رسید

محمد عطریانفر معاون سیاسی سابق وزارت کشور گفت: آقای مهندس غرضی فرمایش حکیمانه ای دارد، می گوید چپ نمی تواند دولت نگه دارد و راست نمی تواند ملت را نگه دارد. چپ ها معمولا با مردم زبان مشترک دارند و با مردم سازگارتر هستند و طرفداران بیشتری دارند اما وقتی که به قدرت می رسند به راحتی دولت را از دست می دهند و این ضعف است. باید به عنوان آسیب به این موضوع توجه و تمرکز کنیم که جریان اصلاحات که همان چپ قدیمی است باید یاد بگیرد که وقتی در قدرت قرار دارد برای صیانت از آن قدرت چه کارهایی باید انجام دهد… آقای احمدی نژاد از کدام سکو پرش کرد؟ این خطای ما اصلاح طلبان بود که احمدی نژاد به قدرت رسید. دوستان ما در جریان اصلاحات باید بفهمند که افق دوردست را ببینید. ما باید استراتژی و تاکتیکمان را مناسب انتخاب کنیم. همان کاری که احمدی نژاد انجام داد و استراتژی را رها کرد و به تاکتیک پرداخت ما هم در مقاطعی در اصلاحات این کار را کردیم و به لحظه چسبیدیم.

استقبال سخنگوی شورای نگهبان از طرح گفت‌وگوی ملی

احمد مازنی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس که ایده گفت‌وگوی ملی را در بهارستان پیگیری می‌کند به تازگی در مصاحبه‌ای گفته بود که  در یک سال‌ونیم گذشته درباره موضوع گفت‌وگوی ملی با بیش از 40 نفر از بزرگان جناح‌های سیاسی از جمله رئیس دولت اصلاحات، ‌علی‌اکبر ناطق‌نوری، سیدحسن خمینی، ‌موسوی‌خوئینی‌ها، عبدالله نوری، علی لاریجانی، محمد‌رضا عارف، غلامعلی حداد عادل، غلامحسین کرباسچی، ‌محمد‌رضا باهنر و عباسعلی کدخدایی رایزنی کرده است.

برای پیگیری این موضوع اعتمادآنلاین به سراغ عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان رفته است. او رایزنی احمد مازنی در این باره با خودش را تایید کرده و می‌گوید قرار شده در جلسات بیشتر جزئیات موضوع گفت‌وگوی ملی مطرح شود.

رایزنی فراکسیون ها برای تصاحب کرسی های هیات رئیسه مجلس

انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در سال سوم، روز چهارشنبه (۹ خرداد ماه) برگزار می‌شود.

مهر امروز نوشت: در انتخابات اجلاسیه سوم مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف از فراکسیون امید، حمیدرضا حاجی بابایی از فراکسیون نمایندگان ولایی و علی لاریجانی از فراکسیون مستقلان نامزد ریاست مجلس خواهند شد.

فاطمه سعیدی نماینده مجلس و عضو فراکسیون امید در آستانه انتخابات دوره‌ای هیات رییسه مجلس گفت: نظر فراکسیون امید، تغییر در ترکیب هیات رییسه مجلس است. در مورد لیست فراکسیون امید، هفته آینده تصمیم گرفته می‌شود.

اعتماد نیز نوشت: انتخابات سومین اجلاسیه هیات رییسه مجلس دهم نزدیک است و شواهد و قرائن نشان می‌دهد این‌بار هم همچون هر دو سال پیش، با رقابتی سخت و جدی مواجه خواهیم بود…  حالا اصلاح‌طلبان از احتمال کاندیداتوری مجدد محمدرضا عارف برای کرسی ریاست صحبت می‌کنند و اصولگرایان از ارایه فهرست مستقل برای تمامی ارکان هیات رییسه! حالا این فقط فراکسیون سوم یا همان مستقلین ولایی است که کماکان پای لاریجانی ایستاده و معتقد است دستیابی به توافق میان سه فراکسیون، بهترین فرمول برای حل معادله هیات رییسه مجلس است.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با ایلنا، در خصوص اینکه برخی نمایندگان سعی دارند علی لاریجانی را بر منصب ریاست نگه دارند، گفت: لاریجانی عده‌ای از افراد را تحت مدیریت خود دارد و هر زمانی که بخواهد از آنها در مقابل اصولگرایان و اصلاح‌طلبان و امیدی‌ها استفاده می‌کند… لاریجانی نقشی انفعالی در مجلس بازی می‌کند.

عزت‌الله یوسفیان ملا نماینده آمل در مجلس و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به اعتماد گفت: مطمئن باشید علی لاریجانی تا زمانیکه در مجلس است هر گروه، ‌ایده و هر قشری بیاید او رئیس مجلس است. اگر تمام نمایندگان مجلس اصولگرا باشند، علی لاریجانی رئیس است و اگر تمام نمایندگان مجلس اصلاح‌طلب هم باشند باز هم لاریجانی رئیس مجلس است، چون مقبولیت پیدا کرده است.

حزب جدیدی در جبهه اصلاحات با برند امید تشکیل می‌شود

محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس به همشهری گفت: یک کارگروه محدود درگیر بحث تاسیس حزب هستند و مشغول انتخاب حداقل نفراتی که بتوانند به‌عنوان موسس معرفی شوند.چند اسم مطرح است اما اسم نهایی هنوز انتخاب نشده است. اما امید برند ما است… ما هرگز از فراکسیون امید گلایه نداشته‌ایم، گلایه ما بعضا از افراد لیست امید بوده و هست. ما با لیست امید به مجلس رفتیم و انتظار این بود کسانی که از سرمایه این لیست به مجلس راه یافته‌اند در ادامه وفاداریشان را نشان دهند… تندروی برچسبی بود که از جانب بعضی از اعضای لیست امید به ما زده شد؛ برچسبی که تا به حال اصولگرایان مجلس در قبال عملکرد فراکسیون امید از آن استفاده نکرده‌اند. حقیقتا باید بگویم در این دوسالی که با اصولگرایان در مجلس کار می‌کنم روش و رفتارشان با اصلاح‌طلبان و فراکسیون امید بسیار پسندیده‌‌تر از برخی نمایندگانی است که از لیست امید به مجلس آمدند و ساز جدایی زدند. اصولگرایی که باکاندیدای ما در لیست امید در یک شهرستان رقیب بود تا به امروز به ما اتهام تندروی نزده است… واقعا نمی‌دانم منظورشان از این ترکیب‌ها (اصولگرای اعتدالی) چیست؟ معتقدم که در نظام جمهوری اسلامی 2 جریان اصیل و ریشه‌دار شناخته‌شده داریم. برای هر دو جریان هم تا زمانی که اندیشه‌ها و برنامه‌هایشان روشن است و پنهان‌کاری ندارند احترام قائلم… همدلی در مجلس دهم چنان است که وقتی اصولگرایان مجلس طرحی را در موضوعات اقتصادی- اجتماعی و… تدوین می‌کنند با ما هم مشورت می‌کنند و حتی‌الامکان نگاه ما و فراکسیون امید را هم در طرح‌هایشان لحاظ می‌کنند. از طرف دیگر من هم برای اینکه برخی طرح‌ها، سیاسی تعبیر نشود آنها را امضا نمی‌کنم تا مانع ایجاد شائبه سیاسی‌کاری از جانب فراکسیون شوم. ما هم درباره طرح‌های پیشنهادی با دیگر دوستان مجلس مشورت و در حد امکان نظرات آنها را در طرح لحاظ می‌کنیم… متاسفانه باید بگویم دولت آقای روحانی از توانایی کل مجلس آنطور که باید استفاده نکرده است…وقتی رئیس‌جمهور اختیار ترمیم یا اصلاح کابینه را دارد شاید نقد رسانه‌ای چندان لازم نباشد… با رئیس‌جمهور برای پیگیری مسئله حصر تقاضای وقت کرده‌ایم اما متاسفانه مدتی از آن گذشته و هنوز به کارگروه وقتی داده نشده است. امیدواریم این وقت تنظیم شود!

انتهای پیام/083451

لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اخبار رشت پرس در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید